Slechts 20 minuten per week werken aan je gezondheid

842 0

Handig voor ondernemers en werknemers met een volle agenda

Slechts 2O minuten per week werken aan je gezondheid

We gebruiken het vaak als excuus: “Ik heb geen tijd.” Ook als het aankomt op persoonlijke fitheid is het zo gemakkelijk geroepen. Maar natuurlijk heb je wel tijd. Je moet jezelf alleen de tijd gunnen om te bewegen. Heb je echt een overvolle agenda, dan kan de sportafspraak wel eens in het gedrang komen. Hoe mooi is het dan om met slechts 20 minuten per week een goede bijdrage te leveren aan je eigen gezondheid.

Arjan Eikelboom, eigenaar van Schildersbedrijf Eikelboom uit Dalfsen, kan het beamen. Hij volgt in zijn woonplaats de fit20 gezondheidstraining die geschikt is voor alle leeftijden. “Mijn vrouw gaf me de tip om een proeftraining te doen. Door het zelf te ervaren, raakte ik overtuigd en nu trainen we samen.”Na twee maanden merkte hij de verbeteringen in zijn lijf. “En”, stelt hij resoluut, “Ik ben me bewuster geworden van mijn houding tijdens het werk. Het heeft er voor gezorgd dat mijn rug beter aanvoelt en echt sterker is geworden.

”Eikelboom vindt het een verademing dat hij binnen een half uur weer aan het werk kan. “Het is goed te plannen. Ook omdat je geen gedoe hebt met douchen en omkleden. Dat komt door de goede klimaatbeheersing. In de studio is het altijd 18 graden en ben je na de training nooit nat van het zweet. Ondanks dat ik stevig aan het werk wordt gezet, kan ik dus gewoon in werkkleding komen.”


fit20
Prinsenstraat 32
7721 AJ Dalfsen
0529 214 000
dalfsen@fit20.nl
www.fit20dalfsen.nl