Lekker lopen is letterlijk een kwestie van passen en meten

763 0

Nobach in Olst is geen voorstander van een schoenenwebshop

Lekker lopen is letterlijk een kwestie van passen en meten

“Het komt zelden voor dat iemand twee gelijke voeten heeft.” Han Nobach kan het weten. Als registerpodoloog ziet hij heel veel (Sallandse) voeten voorbij komen. De linker- en rechtervoet verschillen heel vaak in lengte, hoogte en/of breedte en je kunt ook nog eens hinder ondervinden van een voetprobleem. Dat speelt natuurlijk een belangrijke rol als je op zoek bent naar nieuwe schoenen.

Het verhaal van Nobach laat aan duidelijkheid niets te wensen over. Wil je zeker weten dat je de goede keuze maakt qua model en pasvorm, dan ga je niet in zee met een schoenenwebshop. Los van de verschillen in voeten zijn er namelijk ook nog verschillen in schoenen. “Het blijft wel een natuurproduct hè!” Natuurlijk heeft hij samen met z’n medewerkers ook wel gebrainstormd over het nut en de noodzaak van een webshop. Nou ja brainstormen… Al na enkele minuten lag de gezamenlijke conclusie op tafel dat internetverkoop niet past in het traject dat Nobach in Olst graag met de klant wil doorlopen. In de visie van Nobach staat een paar nieuwe schoenen niet aan het begin maar aan het einde van het traject. Aan het begin staat een goed gesprek. Heb je bijvoorbeeld een zittend beroep of sta c.q. loop je de hele dag? Vervolgens maakt een 3D-scan duidelijk hoe de voeten in elkaar steken. “We kunnen zelfs beschikken over een verrijdbare echo waarmee we beter in beeld brengen óf er sprake is van voetschade en zo ja, van welke schade. Onze podotherapeut Maaike en ik hebben hiervoor een aparte opleiding gevolgd.”

Als je Nobach omschrijft als een schoenenwinkel, dan vertel je dus slechts een deel van het verhaal. Het biedt namelijk de unieke combinatie van verkoop aan de ene kant en podoloog en pedicure aan de andere kant. In het meest ideale scenario smelten deze ‘takken van sport’ allemaal samen als een soort eerbetoon aan jouw voeten. Of je nu aan het shoppen bent voor ‘gewone’ schoenen of bij Nobach komt vanwege de reputatie op het gebied van wandelschoenen. “Niet voor niets zeggen we altijd: lekker lopen begint bij Nobach!”

Heb je twijfels over jouw voeten en/of heb je altijd moeite om goede schoenen te vinden? Maak dan gebruik van de diensten van de registerpodoloog of podotherapeut van Nobach. Bel of mail voor een afspraak zodat je zeker weet dat voldoende tijd wordt vrijgemaakt.


Nobach
Wethouder Kuiperstraat 2
8121 AM Olst
0570 – 561 472
info@nobach.nl
www.nobach.nl