Sneller van je pijn of klacht af met Papimi magneetveldtherapie

1733 0

Nuchtere Sallander Jos Wippert gebruikt kracht van elektromagnetische velden

Sneller van je pijn of klacht af met Papimi magneetveldtherapie

Een timmerman die met mountainbiken een ingescheurde spier heeft opgelopen, krijgt in het reguliere medische circuit de mededeling dat hij drie maanden niets mag doen. Drie weken en een aantal behandelingen bij Jos Bio Energy Control verder en de beste man is gewoon weer aan de slag.

Een ander voorbeeld: een man die de gehele dag met een vorkheftruck in de weer is, heeft te kampen met gekneusde ribben. Iedereen die het heeft meegemaakt, weet dat het ongeveer zes weken kost om weer normaal te kunnen functioneren. Niet als je bij Jos Bio Energy Control bent geweest, want in amper twee weken was hij weer volledig inzetbaar. Geen wonder dus dat het Sallandse bedrijfsleven ook al de weg heeft gevonden naar de praktijk van eigenaar Jos Wippert.

Trek nu vooral niet de conclusie dat Jos Bio Energy Control alleen actief is voor ondernemers en hun medewerkers. Iedereen is namelijk van harte welkom om de kracht van Papimi Magneetveldtherapie te ervaren. Tijdens de eerste afspraak worden klachten en behandelmogelijkheden besproken. Vervolgens wijzen enkele metingen met de Lecher-antenne uit of (en hoe) Papimi kan worden ingezet om de persoon in kwestie sneller te laten genezen. Zo niet, dan wordt uitgemeten welke therapie wel zinvol is. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan fysiotherapie, osteopathie, manuele therapie of chiropractie.

Jos Bio Energy Control zet het Papimi-apparaat in om sneller van sportblessures (b.v. zweepslag, tennisarm, kneuzingen) te genezen, maar het heeft effect op het functioneren van alle lichaamscellen. “Het apparaat wekt een magnetisch veld op in een spoel waar elektrische stroom doorheen gaat. De ronde ring van het apparaat wordt op het lichaam gezet en produceert dan een snelle reeks van extreem korte pulsen van magnetische energie”, aldus Wippert die de behandeling met Papimi naar eigen inzicht kan uitbreiden met het gebruik van therapeutische oliën. “Dat kan het herstelproces nog meer versnellen.”


Jos Bio Energy Control
Melisse 11
8101 CZ Raalte
0572 – 35 63 05
info@josbio.nl
www.josbio.nl