Het verhaal van de vrouw staat voorop

1064 0

Vrouwenzorg Salland is specialist op het gebied van premenstrueel syndroom

Het verhaal van de vrouw staat voorop

“Ach, het hoort er bij.” De wereld om jou heen is kennelijk heel goed in staat een oordeel te geven over de maandelijkse klachten die jij als vrouw ervaart. Vaak is het iets dat je moet accepteren, maar het is eveneens mogelijk dat de intensiteit van de klachten c.q. pijn veel heviger is dan normaal. Wat is het dan fijn dat je in gesprek kunt met een praktijk die jouw situatie begrijpt. Welkom bij Vrouwenzorg Salland!

Miriam Hobert is eigenaar van Vrouwenzorg Salland dat is gevestigd in woonzorglocatie Schuilenburg in Raalte. Ze heeft een verpleegkundige achtergrond en mag zich dankzij een extra studie tevens Care for Women specialiste noemen. Dit certificaat geeft vertrouwen en het is noodzakelijk als je aanspraak wilt maken op de aanvullende verzekering.

Ze is gespecialiseerd in het premenstrueel syndroom (PMS), een verzameling van klachten in de periode van eisprong tot menstruatie. “Het komt vaak voor bij vrouwen vanaf 35 jaar en/of de klachten worden verergerd als gevolg van hormoonverandering.”
Om een goed beeld te schetsen: wie last heeft van PMS is twee van de vier weken niet fit. De klachten zijn van lichamelijke, maar ook geestelijke aard. “Buikpijn en hoofdpijn, maar ook gevoelens van onzekerheid, angst, irritatie, stemmingswisselingen en zelfs depressiviteit. Kortom, het belemmert je in het dagelijks functioneren”, aldus Miriam die de verbetering zoekt in verandering van leefstijl en voedingspatroon, eventueel in combinatie met Care for Women supplementen.


Vrouwenzorg Salland
Landrechtweg 6
8103 RB Raalte
06 – 52 27 74 62
m.hobert@careforwomen.nl
www.vrouwenzorgsalland.nl