Maaltijdservice is verantwoord alternatief voor snelle hap

902 0

Maaltijdservice is verantwoord alternatief voor snelle hap

Natuurlijk is het helemaal niet zo erg als je in de maïstijd op een avond met medewerkers van een loonbedrijf geniet van een shoarmaschotel, pizza of patatje. Lekker, gemakkelijk en je kunt snel weer door met het werk, want elk uurtje telt. Maar om dat zes dagen achter elkaar te doen…. Gelukkig zijn er prima alternatieven.

Vraag de medewerkers wat ze een week lang als avondeten willen hebben en het antwoord is samen te vatten met ‘zoals we het thuis krijgen’. Oftewel de pot van moeder, vrouw, vriendin of hoe ze het liefst zelf de bereiding ter hand nemen. Best lastig als je in het veld staat en niet over een magnetron kunt beschikken. De maaltijdservice van Meat Salland biedt uitkomst. Verantwoorde maaltijden met de noodzakelijke voedingsstoffen en ook nog tegen een aantrekkelijke prijs.

Ook voor een doelgroep als internationale vrachtwagenchauffeurs is de maaltijdservice een uitkomst. Als je een week lang over de Europese wegen rijdt, is het ideaal als je elke dag een andere maaltijd in de magnetron van de vrachtwagen kan worden opgewarmd. “Gezond, gevarieerd en gemakkelijk!”, aldus Erwin Beumer, samen met echtgenote Ineke de trotse eigenaar van Meat Salland.

Natuurlijk is het mooi dat het bedrijfsleven meer bezig is met een verantwoorde maaltijd, maar Meat Salland ziet voor zichzelf vooral een belangrijke rol weggelegd richting de ouderen. Overal wordt geroepen dat de senioren langer thuis moeten blijven wonen, maar de vraag is of ze wel goed genoeg voor zichzelf kunnen zorgen. “Een goede maaltijd is één van de basisvoorzieningen en die zorg – bij zowel de ouderen als hun kinderen – kunnen wij in ieder geval wegnemen.”

Elke week staan negen nieuwe gerechten op het menu die op dinsdag en vrijdag worden uitgeleverd. De bestelling – eventueel met soep en een nagerecht – kunnen worden opgehaald of aan huis bezorgd. Dat het prima maaltijden zijn, blijkt wel uit het feit dat ook de kinderen van kinderdagverblijven in de regio er heerlijk van smullen. “Dat komt omdat we met verse producten werken en er geen sprake is van massabereiding. Eten zoals je het zelf thuis zou willen maken”, geeft Erwin nog maar eens aan.


Meat Salland
Boeierstraat 10b
8102 HS Raalte
0572 – 72 41 41
info@meatsalland.nl
www.meatsalland.nl