Recreëren in uw achtertuin Salland! Alle ruimte om echt te ontspannen en te genieten

896 0

Recreëren in uw achtertuin Salland! Alle ruimte om echt te ontspannen en te genieten

De IJssel die zich al slingerend een weg door het landschap baant. Weidse uiterwaarden. Een prachtig coulisselandschap. Bloeiende heidevelden en een bosrijke heuvelrug. En niet te vergeten de schitterende oude Hanzestad Deventer. Met de wind in uw gezicht en het voorjaarszonnetje op uw wangen biedt het steeds wisselende decor van Salland u alle ruimte om lekker te ontspannen en uw hoofd leeg te maken. Lekker naar buiten en al fietsend of wandelend dichtbij huis genieten van de buitenlucht.

Wandelen #InSalland: De Sallandse Zandloper

De Sallandse Zandloper is een lange-afstand-wandelroute van ongeveer 45 kilometer. De route voert u dwars door Salland. Van oost naar west. Van rechts naar links en van hoog naar laag. De route start in het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug en brengt u met ruim 65 meter hoogteverschil naar de uiterwaarden van de IJssel. De Sallandse Zandloper maakt onderdeel uit van het Wandelnetwerk Salland en kan daarom ook andersom, dus van laag naar hoog, gewandeld worden. Het wandelboekje Sallandse Zandloper is verkrijgbaar bij de VVV en Tourist Info’s in Salland.

Fietsen #InSalland

Wist u dat in Salland maar liefst 520 kilometer aan bewegwijzerde routes ligt? Dat betekent waarschijnlijk dat er voor u in uw eigen woonomgeving nog heel wat te ontdekken valt! Met de nieuwe Fietskaart Salland, die dit voorjaar verschijnt, creëert u heel simpel de mooiste routes over de knooppunten.

Tip: Fietsevenementen in Salland

“Wist u dat in Salland maar liefst 520 kilometer aan bewegwijzerde routes ligt?”

Buitensport #InSalland

Afzien tijdens een pittige klim op de Sallandse Heuvelrug. Een uitdagend parcours door bossen en over zandheuvels. Of tegen de wind in op de dijken langs de IJssel. De afwisselende natuur van Salland leent zich uitstekend voor outdoor sporten. Vele outdoor evenementen van groot tot klein en van nationaal tot internationaal worden georganiseerd in Salland. Lekker actief bezig zijn en vies en moe maar vooral voldaan thuiskomen….ook dat kan gewoon in uw achtertuin!

Tip: Buitensportevenementen in Salland

Kijk voor nog meer informatie over wandelen, fietsen, buitensportevenementen en evenementen op de website www.sallandnatuurlijkgastvrij.nl.


Salland Natuurlijk Gastvrij
info@sallandnatuurlijkgastvrij.nl
www.sallandnatuurlijkgastvrij.nl