De vraag naar verse, gezonde kant-en-klare maaltijden groeit

936 0

De vraag naar verse, gezonde kant-en-klare maaltijden groeit

Vandaag de dag zijn er steeds meer mensen die kant-en-klare maaltijden eten. Je kunt deze bij de supermarkt kopen, maar je kunt er ook voor kiezen om gezonde, verse maaltijden bij je thuis te laten bezorgen. Erwin Beumer, kok en eigenaar van Meat Salland, vertelt meer over deze service.

“Wij merken dat de vraag naar verse kant-en-klare maaltijden toeneemt. Dit komt doordat ouderen tegenwoordig steeds langer thuis wonen. Voor hen is het niet altijd meer mogelijk om zelf te koken, maar ze willen wel graag een lekkere en gezonde maaltijd. Daarnaast zie je de trend dat steeds meer mensen onregelmatig werken, laat thuis zijn of een deel van de week een eenpersoons huishouden voeren. Dan is dit een ideale en snelle oplossing. We bieden onze maaltijden aan in drie portiegroottes. Het bestellen gaat eenvoudig. Dit kan online via onze webshop of via een papieren menulijst. De maaltijden worden twee keer per week thuis bezorgd. Daarnaast kan men, zonder bestelling vooraf, van maandag tot en met vrijdag maaltijden afhalen.”

“We werken zoveel mogelijk met lokale leveranciers. Dit heeft als voordeel dat je korten lijnen hebt, de ondernemers kent en flexibel kunt omgaan met aanvragen op korte termijn. Bijvoorbeeld als iemand terugkomt uit het ziekenhuis en gelijk wil starten. Zij nemen dan voor een korte revalidatie periode maaltijden af. De maaltijden en de menulijst wisselen elke week en lopen met de seizoenen mee. Naast een aantal ouderwetse streekgerechten, zoals kruutmoes, snert en balkenbrij bevat het ook de klassiek opgebouwde maaltijden met aardappelen vlees en groente. We merken dat de oudere klanten dat prettig vinden, zij zijn dat van huis uit gewend en het geeft een stukje herkenning. Daarnaast verzorgen wij ook de pasta’s , maaltijdsalades en ‘wereldgerechten’. Wat al onze maaltijden gemeen hebben is dat ze met verse ingrediënten, op ambachtelijke wijze en met aandacht bereid worden!”


Meat Salland
Boeierstraat 10b
8102 HS Raalte
0572 – 72 41 41
info@meatsalland.nl
www.meatsalland.nl