Iedereen op de fiets en genieten van de buitenlucht

774 0

Senior en/of een beperking; Kruiper helpt iedereen op de fiets

Iedereen op de fiets en genieten van de buitenlucht

Ben je boven de dertig, dan ken je de uitdrukking ‘achter de geraniums zitten’. Het stamt uit de periode dat de senior, die de pensioengerechtigde leeftijd had bereikt, nauwelijks uit de luie stoel te krijgen was. Het is nu bijna niet meer voor te stellen. Ouderen pakken massaal de elektrische fiets om mooie tochtjes te maken door het Sallandse landschap.

Kruiper Tweewielers en Tuinmachines is in de regio hét adres voor die elektrische fietsen, maar wat als jouw partner een lichamelijke beperking heeft waardoor hij/zij niet zelfstandig kan fietsen? Ook daarvoor heeft de fietsspecialist uit Raalte een oplossing. Dankzij een prachtige en innige samenwerking met de firma Van Raam uit Varsseveld, kun je bij Kruiper terecht voor allerlei aangepaste fietsen.
Van een duofiets tot een driewieler, van een rolstoelfiets tot een lage ins tap fiets en van een scootmobielfiets tot een loophulp.

Caroline Kruiper ziet de verbazing en kan een glimlach niet onderdrukken. “Ja, er zijn best veel mensen die niet weten dat wij dit ook leveren, maar wij bieden het al aan sinds dat we hier zijn gevestigd.” Alle reden dus om er maar eens wat ruchtbaarheid aan te geven. “Je ziet de aangepaste fietsen hier ook niet staan. Wie belangstelling heeft, krijgt een afspraak in de showroom in Varsseveld. Daar nemen ze alle tijd voor advies op maat. Ze kijken naar de specifieke beperking en stemmen de fiets daar op af zodat jij zo goed en prettig mogelijk kunt fietsen. Belangrijk is dat ze begrijpen dat het een behoorlijke uitgave is en ze nemen dus alle tijd voor je. ”Als de deal beklonken is, wordt de fiets in Varsseveld in elkaar gezet en Kruiper Tweewielers zorgt er vervolgens voor dat het afleverklaar wordt gemaakt. “Het is dan altijd goed om hier eerst nog een paar rondjes te maken zodat we eventueel nog iets kunnen bijstellen”, aldus Caroline die de markt voor aangepaste fietsen echt ziet groeien. “Men trekt zich er niet zoveel meer van aan hoe het er uit ziet. Het gaat om de mogelijkheid buiten te zijn en iets te kunnen blijven doen. Het gevoel van vrijheid.”


Kruiper Tweewielers
Tjalkstraat 6
Raalte
0572 362 800
info@kruipertweewielers.nl
www.kruipertweewielers.nl