Met een goed magnesiumgehalte ziet de wereld er een stuk beter uit

850 0

Praktijk voor Huidverzorging Alie Geerts biedt diverse mogelijkheden

Met een goed magnesiumgehalte ziet de wereld er een stuk beter uit

Dat je moet zorgen voor een goede balans in het gebruik van koolhydraten is genoegzaam bekend. Net als dat je voldoende vezels en ijzer binnen moet krijgen. In het hele assortiment van mineralen en stoffen, die ons tot op hoge leeftijd fit en gezond houden, is magnesium enigszins ondergesneeuwd. Onterecht, vindt Alie Geerts. “Magnesium is het sleutelelement onder de mineralen”, laat ze aan duidelijkheid niets te wensen over.

Hoge bloeddruk, diabetes, een hoog cholesterolgehalte, aderverkalking, overgewicht. Als je er zelf niet mee bent geconfronteerd, dan ken je vast wel iemand in jouw omgeving die er last van heeft. Het zijn typische welvaartsziekten die mede zijn veroorzaakt door een gebrek aan magnesium.
“Magnesium speelt een centrale rol in alle biologische lichaamsprocessen. Het stuurt de gehele stofwisseling aan, oefent invloed uit op alle functieniveaus van ons lichaam en is een noodzakelijke voorwaarde voor groei en energiewinning”, aldus Alie die benadrukt dat het lichaam in stressvolle periodes zelfs twee keer zoveel magnesium gebruikt.

Een simpele manier om zelf het tekort aan magnesium aan te vullen, is door (meer) noten, volkorengranen en groenten te eten. Ook kun je bij Praktijk voor Huidverzorging Alie Geerts terecht voor aanvullingen die zowel prettig als heilzaam zijn. Dan kun je denken aan een voet- of ligbad met magnesium kristallen, een magnesium body scrub, magnesium (sport)olie en een speciale magnesium- en lavendelbehandeling.


Praktijk voor Huidverzorging Alie Geerts
Warmelo 1
8103 HT Raalte
0572 380 691
info@aliegeerts.nl
www.aliegeerts.nl