Klassieke homeopathie: ook voor huisdieren

1411 0

Wendy Huymans

Wendy Huysmans  •  Klassiek homeopaat

Klassieke homeopathie: ook voor huisdieren

Als mensen krabben we ons wel eens op rug of nek. Hetzelfde beeld zien we bij huisdieren. Maar, krabt jouw huisdier zich de hele tijd of is het erg onrustig? Dan is het tijd om aan de bel te trekken.
Je staat er misschien niet bij stil, maar met klassieke homeopathie worden ook bij dieren hele mooie resultaten geboekt. Eerst wordt in een uitgebreid consult vastgesteld wanneer de jeuk zich voordoet en of er momenten zijn dat het beter of slechter gaat. Ook is het goed om te weten of er een relatie ligt met erfelijkheid en medicatie, voeding en gebeurtenissen uit het verleden. Homeopathische middelen helpen om de oorsprong van de klacht weg te nemen.