Gezond leven is geen dieet!

1215 0

Linda Krieger  •  VoedingsadviseurLinda Krieger

Gezond leven is geen dieet!

Als je op zoek gaat naar een gezonde levensstijl draait alles om de juiste balans. Werk je met een (bijna) onmogelijk dieet, dan is de slagingskans niet zo groot. Anders wordt het als je lekkere gerechten vol smaak kunt gebruiken. Zoals in het PowerSlim programma. Het stimuleert een eetpatroon dat gemakkelijk te volgen is (ook op de lange termijn). Dagelijks zie ik in mijn praktijk dat afslanken een stuk gemakkelijker (en gezelliger) gaat als je door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PowerSlim programma help ik mensen met het aanleren van een gezond leef- en eetpatroon. Samen gaan we op weg naar een vitaler en zelfverzekerder leven dat je kunt vasthouden.

Recept Gevulde avocado

Recept:Gevulde avocado

Ingrediënten
1 avocado
100 gram Hollandse garnalen
stukje komkommer
2 zure augurken
halve rode ui
theelepel Zaanse mayonaise
eetlepel magere kwark
extra kruiden (naar smaak)

Bereiding
Snij de avocado doormidden en haal de pit eruit. Roer alle ingrediënten door elkaar en maak op smaak met de extra kruiden. Schep de gemixte inhoud in de avocado. En je kunt genieten van een gemakkelijk en heerlijk recept. Eet smakelijk!